SPARA NU - Prisgaranti på flera förbrukningsartiklar & tillbehör

Balmid blir HeadBrands

Från och med den 3 februari kommer HeadBrands ta över verksamheten från Balmid Hair AB. Det betyder att alla kunder hos Balmid är varmt välkomna att handla sina produkter hos HeadBrands.

Starkare närvaro i marknaden
Förvärvet gör att vi kan stärka vår säljkår med ytterligare 5 personer för att ge dig som frisör ännu bättre support, inspiration och utbildning i din verksamhet. När vi inte är på plats kan du alltid handla på headbrands.com och hitta inspiration på mycreativelab.com.

Så handlar du:

Du loggar in och handlar precis som vanligt på headbrands.com eller ringer kundtjänst på 010-49 49 000. Om du har glömt ditt lösenord beställer du det på hemsidan eller kontaktar kundtjänst.

Vi har lagt upp dig som kund men du behöver ett lösenord för att kunna handla online. Ring oss på kundtjänst så fixar vi det eller klicka på ”glömt lösenord” på headbrands.com.

Kundtjänst

Med HeadBrands frisörutbildade kundtjänst kan du enkelt få svar på tekniska frågor eller lägga en order. Du når enkelt kundtjänst via telefon 010-49 49 000, på chatt via headbrands.com eller mailar på info@headbrands.com

Säljare

Beställ precis som vanligt via din säljare eller via kundtjänst. Enda skillnaden är att ordern kommer skickas från HeadBrands lager i Lund.