Læs vores seneste e-magazine - DARE TO BLOOM

Kampagne

SoColor Sync

SoColor Sync er en demipermanent farve uden ammoniak, som giver et jævnt, sikkert og glansfuldt resu... Læs mere

-25% ved køb af 12 stk. SoColor, Sync, Tonal Control. Bland frit!

  • Bestil inden 12.00 så sender vi dine varer samme dag
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Du får altid gode priser hos HeadBrands

SoColor Sync fra Matrix

SoColor Sync er en demipermanent farve uden ammoniak, som giver et jævnt, sikkert og glansfuldt resultat ved toning, korrektion og opfriskning. Farverne er beriget med Bond-protecting koncentrat, som består af en blanding af taurin (aminosyre) og kationiske polymerer, hvilket fungerer som et støttesystem for bindingerne i håret og beskytter den indre hårstruktur samt styrker og reparerer de svækkede bindinger i håret. Takket være Cera Oil Complex-formlen får håret en forbedret blødhed på overfladen og en styrket hårstruktur, samtidig med at den effektivt beskytter håret ved gentagne farvninger.

Sheer Pastel toner blond hår, så du opnår den perfekte nuance med en fin glans. Det er en ren pastel uden forblandet base, altså kun pigment. Anvendes fra niveau 9 og op. Beriget med teknologien Cool+, som giver ekstra god neutralisering.

11-serien toner blond hår og giver bløde pastelnuancer med base. Skaber en jævn nuance med en fin glans og anvendes fra niveau 10 og op.

Acidic Toners har en lav pH-værdi helt uden løft, kun skånsom indfarvning, og fungerer bedst i behandlet og følsomt hår. De plejer og giver glans til behandlet og porøst hår og har en gelcremetekstur, hvilket gør, at de nemt og hurtig kan påføres. Multireflekterende resultat baseret på udgangspunktet, som giver flere forskelle i nuance og niveau.
Clear bruges alene eller sammen med de andre Acidic-toninger for et mere transparent resultat og en skræddersyet nuance.
Tip: Acidic Toners kan med fordel blandes med Clear, da de er meget pigmentrige.

Sheer Acidic Toners giver rene nuancer uden base og er udviklet til at tone med en kølig og iriserende askegrå effekt. Sheer Acidic Toners kan blandes med hinanden, men må ikke blandes med andre Color Sync-nuancer.
Nude anvendes bedst på niveau 10-11, Violet på niveau 9-10 og Steel og Ash på niveau 8-9.

Acidic Brunette Toners neutraliserer uønskede varme underliggende toner i mørkt hår og giver et neutralt til køligt resultat. Acidic Brunette Toners kan blandes med hinanden, men må ikke blandes med andre Color Sync-nuancer.
Green anvendes på niveau 2-4, Ash på niveau 5-6, Neutral på niveau 4-6 og Mocha på niveau 4-6.
OBS! Brug ikke produktet i hår, der er lysere end anbefalet!

Læs mere Vis mindre

Beskrivelse af brug

SoColor Sync blandes 1:1 med SoColor Creme 3%. Påføres i tørt rent hår, masseres ind i længderne. Virkningstiden for standardfarvning er 20 minutter ved stuetemperatur, for opfriskning af farvede længder 10-20 minutter ved stuetemperatur og for toning af stribet og blonderet hår er det 10-20 minutter ved stuetemperatur.
Tip: Husk evt. at afkorte virkningstiden, hvis håret er meget porøst.

Sheer Acidic Toners og Acidic Brunette Toners påføres i nyvasket, håndklædetørt hår, gerne under hårvasken med applikatorflaske for en hurtig påføring. Massér farven grundigt ind i håret, og lad den virke i ti minutter.
OBS! Længere virkningstid eller påføring i tørt hår giver en betydeligt kraftigere og koldere nuance.

Læs mere Vis mindre
Læs mere Vis mindre