Læs vores seneste e-magazine - DARE TO BLOOM

Altid lav pris

Color Fresh Mask

Color Fresh Mask er en plejende farvekur, der bruges mellem salonbesøgene for at opfriske en eksiste... Læs mere

Artikel nummer: 202026814

  • Bestil inden 12.00 så sender vi dine varer samme dag
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Du får altid gode priser hos HeadBrands

Color Fresh Mask fra Wella Professionals

Color Fresh Mask er en plejende farvekur, der bruges mellem salonbesøgene for at opfriske en eksisterende nuance eller skabe en ny nuance uden at skade håret. Farvekuren har en konditionerende formel, der efterlader håret blødt og genfugtet med en flot glans. Let at påføre og mister farven på en pæn måde over tid. Indeholder ingen silikoner og ingredienser af animalsk oprindelse. Designet til ugentlig brug med synlige resultater på 10 minutter.

Kurene leveres i neutrale nuancer til dem, der mellem salonbesøgene ønsker at opfriske deres hår i intense og livlige nuancer for et mere dristigt resultat på bleget hår. De neutrale nuancer er beriget med olie fra avocado og abrikoskerner, mens de mere intense nuancer er beriget med arganolie.

Pearl Blonde: Perfekt til afbleget hår og hår, der er lysere end en 8'er med henblik på at opretholde en platinblond nuance.

Lilac Frost: Fjerner gule pigmenter i afbleget hår og hår, der er lysere end en 8'er.

Golden Gloss: Giver nyt liv til afbleget hår og hår, der er lysere end en 7'er får nyt liv med en sofistikeret gylden nuance.

Caramel Glaze: Giver nyt liv til mellemblondt hår fra en 6'er til en 8'er med en varm karamellignende finish.

Chocolate Touch: Giver nyt liv til brunetter fra en 4'er til en 6'er med en elegant og fyldig tone af chokolade.

Rose Blaze: Skaber mørke lyserøde toner fra lysningsniveauet 5 til 8 eller på bleget hår. Jo lysere hår, desto lysere bliver den lyserøde tone.

Copper Glow: Giver nyt liv til og bevarer levende kobbertoner fra lysningsniveauet 5 til 8 eller på bleget hår.

Lyserød: Giver en intens lyserød nuance til et afbleget hår eller en mere diskret lyserød tone til lysningsniveauet 5-8. Jo lysere hår, desto mere intensiv bliver den lyserøde tone.

Purple: Giver en intens violet nuance til et afbleget hår eller en mere diskret violet tone til lysningsniveauet 5-8. Jo lysere hår, desto mere intensiv bliver den violet tone.

Red: Giver en intens rød nuance til et afbleget hår eller en mere diskret rød tone til lysningsniveauet 5-8. Jo lysere hår, desto mere intensiv bliver den røde tone.

Blue: Giver en intens blå nuance til et afbleget hår eller en mere diskret blå tone til lysningsniveauet 5-8. Jo lysere hår, desto mere intensiv bliver den blå tone.

Mint: Giver en intens myntefarvet nuance til et afbleget hår eller en mere diskret tone til lysningsniveauet 5-8. Jo lysere hår, desto mere intensiv bliver den myntefarvede tone.

Cool Espresso: Genopliver brunetter fra en 3'er til en 6'er med en elegant og fyldig chokoladetone.

Peach Blush: Giver en skøn varm ferskenrosa nuance på afbleget hår samt hår, som er en 8'er eller lysere.

Læs mere Vis mindre

Beskrivelse af brug

Påfør generøst på længder og spidser, område for område i nyvasket fugtigt hår.
Red igennem for et jævnt resultat.
Lad virke i op til 10 minutter for ekstra intensitet.
Skyl grundigt.

OBS! Brug handsker.

Læs mere Vis mindre
Læs mere Vis mindre