Læs vores seneste e-magazine - FALL IN LOVE

Airwrap Complete Long Volumise Multi-Styler And Dryer

Airwrap Complete Long Volumise Multi-Styler And Dryer er et alsidigt stylingværktøj til dem med lidt... Læs mere

Artikel nummer: 202031244

  • Bestil inden 12.00 så sender vi dine varer samme dag
  • Fri fragt over 1000 kr
  • Du får altid gode priser hos HeadBrands

Airwrap Complete Long Volumise Multi-Styler And Dryer fra Dyson

Airwrap Complete Long Volumise Multi-Styler And Dryer er et alsidigt stylingværktøj til dem med lidt længere hår, med tilbehør til at krølle eller lave bølger, føntørre og give volumen eller til at udglatte og mindske krus i håret. Styleren styler håret fra vådt til tørt ved hjælp af Coanda-effekten uden ekstrem varme. Den trækker og vikler håret omkring cylinderen eller børsten ved hjælp af luft.

Motor:
Drives af Dysons digitale V9-motor. Skaftet med 13 motorblade roterer med op til 110.000 omdrejninger pr. minut, hvilket genererer 3,2 kPa og gør den kraftfuld nok til at producere det lufttryk, der er nødvendigt for at skabe Coanda-effekt. Coanda-effekten er et aerodynamisk fænomen: Når tryk og luft genereres med den rigtige hastighed, følger den naturligt en nærliggende overflade og trækker omgivende luft ind. Coanda-effekten trækker og omslutter håret i begge retninger for at lave krøller eller bølger med volumen.

Indstillinger:
Tre hastighedsindstillinger samt tre varmeindstillinger og koldluft.

Intelligent varmestyring:
Måler med intelligent kontrol luftstrømmens temperatur over 40 gange i sekundet for at sikre, at temperaturen altid er under 150 °C. Dette forhindrer håret i at tage skade af ekstrem varme.

Negative ioner:
Hjælper med at mindske statisk elektricitet.

Styleren leveres med:
– 1 stk. cylinder på 40 mm, som giver løse krøller og bølger, samt 1 stk. på 30 mm, som giver krøller og volumen. Cylindrene er 18,5 cm lange. Vælg på styleren, om du vil krølle med eller mod uret.
– Coanda smoothing-tilbehør og -føntørrer, som tørrer håret og samtidig glatter det ud.
– Firm smoothing brush med faste børstepigge, som giver et glattere hår med mindre krus. Perfekt til at tøjle ustyrligt hår.
– Soft smoothing brush med bløde børstepigge, som er udviklet til at være skånsomme mod hovedbunden og giver et glat og fønnet resultat.
– Round volumizing brush retter luft ind i håret for at give volumen til fladt hår. Børstepiggene skaber spænding for at forme håret, efterhånden som det tørrer.
– Diffuser
– Rengøringsbørste til filter.
– Opbevaringsetui i en berlinerblå nuance. Etuiet er polstret med blødt stof og har et aftageligt låg, der også fungerer som skridsikker måtte til styleren.

1 års garanti (gælder ikke, hvis den har været brugt på salonen)

Læs mere Vis mindre
Læs mere Vis mindre